Udstillingsåbning

Randers Kunstmuseum er i fuld gang med at gøre klar til den nye udstilling KUNSTNERBRØDRE - L.A. Ring & H.A. Brendekilde, som løber fra d. 24. november til 31. marts 2019

Paa forbudne veje

H.A. Brendekilde. Paa forbudne veje, 1886. Olie på lærred. Brandts Museum for Kunst & Visuel Kultur. Foto Lars Bay

Det er med stor glæde og stolthed, at Randers Kunstmuseum i næste uge åbner udstillingen KUNSTNERBRØDRE – L.A. Ring & H.A. Brendekilde om de to danske kunstnere L.A. Ring (1854-1933) og H.A. Brendekilde (1857-1942), som ikke før er vist sammen på en større udstilling. Vi glæder til at slå dørene op for publikum med fernisering den 23. november kl. 16.
Du kan læse mere om udstillingen her.

Udstillingen er produceret i samarbejde med Brandts – Museum for Kunst & Visuel Kultur og Nivaagaard Malerisamling, hvor den vises efterfølgende. Et stort antal danske museer har bevilget udlån af et særdeles kvalitativt udvalg af kunstnernes bedste værker. De suppleres med museets egen store samling af L.A. Ring samt en række sjældent viste værker fra private samlere.

.