Tid til tanker

Billetsalget starter 23. august kl. 10. Billetter købes på www.randersbib.dk. Der er begrænsede pladser til arrangementet.

Fredag 3. november kl. 17.30-21.30

Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum gentager succesen TID TIL TANKER og inviterer til en unik og eksklusiv aften med Tid til Tanker. Aftenen står i skønhedens tegn med foredrag ved forfatteren Merete Pryds Helle og professor og forfatter Dorthe Jørgensen, levende musik og en skøn menu med velkomstdrink, buffet og kaffe/kage i kulturelle omgivelser.

Aftenens program: Fredag 3. november kl. 17.30-21.30

• Kl. 17.30: Velkomst og musikalsk indslag
  • Kl. 18: Foredrag om ”Folkets skønhed” ved Merete Pryds Helle
  • Kl. 18.35: Merete Pryds Helle præsenterer sine fortællinger i den nyåbnede udstilling om oldtiden: Livet ved fjorden