Sommer-KUNST-camp i uge 27

Er du mellem 9-13 år og vil gerne være ekstra kreativ i din ferie? Kom på Sommer-KUNST-camp på Randers Kunstmuseums Billedskole i uge 27. Du behøver ikke have gået på billedskole for at være med – bare du har lyst til at lege, eksperimentere og bruge din fantasi

Som noget nyt tilbyder vi på Randers Kunstmuseums Billedskole en sommer-KUNST-camp for børn og unge i alderen 9-13 år. Her vil der blive eksperimenteret og undersøgt forskellige materialer, teknikker og kunstneriske udtryk sammen med campens underviser, den professionelle billedkunstner, Lise Skou. Hver dag går vi på opdagelse i kunsten på Randers Kunstmuseum og eksperimenterer og arbejder efterfølgende i billedskolens Kunstværksted.
Sommer-KUNST-campen afrundes med en uformel pop-up udstilling af børnenes eksperimenter og værker, hvor forældre og søskende er velkomne d. 5. juli fra kl. 14.30.
Der er pauser indlagt undervejs – for der skal være tid til, at vi har det hyggeligt og sjovt med hinanden.

Alder: 9-13 år
Tid: 3.-5. juli 2019 kl. 10-15
Sted: Randers Kunstmuseums Billedskole, Kunstværkstedet, 2. sal i Kulturhuset
Pris: 600,-