Sommer i Kulturhuset

27. juni til 16. august

Sommer i Kulturhuset

Endelig fri fra skole og børnehave!
Brug de dejlige feriedage i Kulturhuset i Randers, hvor der venter sjove oplevelser på hele tre etager. Kig forbi den store grå bygning her i Stemannsgade, hvor tiden går hurtigt, mens du dykker ned i masser af ferieaktiviteter.
Der er både kranier, kunst og kække bøger, når Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek har gjort sig umage for at lave et farverigt aktivitetshæfte til dig. I sommerhæftet præsenteres du for tre highlights fra hver etage i Kulturhuset, som vi anbefaler, at du oplever og så har vi fyldt hæftet med sjove aktiviteter, som du kan hygge dig med i løbet af sommeren - her i Kulturhuset, på stranden, i sommerhuset eller i bilen på vej på ferie.

Du kan få sommerhæftet udleveret i Kulturhuset. Du skal bare henvende dig på Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland eller Randers Bibliotek.
Sted: Kulturhuset, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

Gratis aktivitet