Sidste offentlige omvisning i "FLAG - objekt, ikon, symbol"

FLAG - objekt, ikon, symbol

Søndag 12. januar kl. 14 kan du tage med på den allersidste offentlige omvisning i udstillingen ”FLAG – objekt, ikon, symbol” på Randers Kunstmuseum, hvor der stilles skarpt på begrebet national identitet. Udstillingen lukker samme dag.

Sammen går vi på opdagelse i udstillingen og undersøger hvad flaget betyder for vores nationale identitet i dag? Og hvordan flaget anvendes som markør på tværs af nationale landegrænser? Udstillingen undersøger flaget som omstridt symbol og konkret element i kunsten og præsenterer moderne visuelle fortolkninger og fortællinger om det historiske og kulturelle symbol, der indgår i den offentlige fortælling om os selv og vores nationalitet.

Omvisningen varer 45 minutter og er gratis efter betalt entré til særudstillingen.