Randers Kunstmuseums Billedskole - tilmelding

Det er stadig muligt at tilmelde sig Randers Kunstmuseums billedskole der starter 1. september 2018.

Randers Kunstmuseums Billedskole vil introducere børn og unge for en række kunstneriske udtryksformer. Gennem undervisning ved en professionel billedkunstner skabes rammerne for at de kan eksperimentere med redskaber, materialer, medier, teknikker og udtryk i samspil med Randers Kunstmuseums samling. I september 2018 igangsættes de to første kunsthold ved Randers Kunstmuseums Billedskole i nyindrettede lokaler. Det ene hold er målrettet børn i aldersgruppen 3.-5. klasse, det andet henvender sig til unge fra 6.-9. klasse, som også er et hold målrettet mod at engagere og udvikle spirende talenter på billedkunstområdet fra januar 2019.

Tilmelding pr. 1. maj 2018.

Randers Kunstmuseums billedskole 3.-5. klasse (9-11 år)

Randers Kunstmuseums Billedskole åbner op i september 2018 med to hold, et for 3.-5. klasse og et for 6.-9. klasse. Billedskolen har til formål at introducere eleverne for en bred vifte af materialer og måder at skabe kunst på, samt gennem et grundigt indblik i museets samling, at give dem en generel forståelse for, hvad det vil sige at være kunstner og arbejde med kunst. Eleverne vil prøve kræfter med tegning, maleri, linoleumstryk, collage, skulptur og til slut skabe et eget kunstværk, ud fra egne ideer, materialevalg og metodemæssige interesser. Forløbet afsluttes med en præsentation af elevernes projekter. Undervisningen vil finde sted i nyindrettede lokaler på samme etage som Randers Kunstmuseum. NB! HOLDET ER FULDT BOOKET. KONTAKT EVT. MUSEET FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE.

3.-5. kl.: Onsdag 16.00 – 18.00 (15 elever pr. hold)

Randers Kunstmuseums billedskole 6.-9. klasse (12-15 år)

Randers Kunstmuseums Billedskole åbner op i september 2018 med to hold, et for 3.-5. klasse og et for 6.-9. klasse. Billedskolen har til formål at introducere eleverne for en bred vifte af materialer og metoder, samt gennem et grundig indblik i museets samling, at give dem en generel forståelse for det kunstneriske virke.
Eleverne vil beskæftige sig med tegning, maleri, linoleumstryk, collage, skulptur og til slut skabe et eget kunstprojekt, ud fra egne ideer, materialevalg og metodemæssige interesser. Forløbet afsluttes med en præsentation af elevernes projekter. Undervisningen vil finde sted i nyindrettede lokaler på samme etage som Randers Kunstmuseum. FÅ LEDIGE PLADSER

6.–9. kl.: Onsdag 18.15 – 20.15 (15 elever pr. hold)

Periode: 05-09-18 til 28-11-18
Pris: 1150,- /12 undervisningsgange (24 lektioner)

Tilmelding fra 1. maj 2018 til Randers Kunstmuseum på tlf. 86422922 el. info@randerskunstmuseum.dk (oplys navn, adresse, alder, tlf. og mail).
Tilmelding er efter først til mølle-princippet.

Med forbehold for ændringer.