Randers Kunstmuseum åbner igen 9. juni

Kulturhuset i Randers

Information om coronavirus

Opdateret 11. maj 2020.

Randers Kunstmuseum åbner igen 9. juni, og det glæder vi os til. Indtil da vil vi arbejde på at skabe trygge og sikre rammer for museumsoplevelsen.

Vi kan desuden informere om, at vi forlænger udstillingsperioden for den aktuelle særudstilling ”FLORA – mellem planter og mennesker” til og med 8. august. Så hvis du ikke nåede at opleve udstillingen, inden vi lukkede midlertidigt ned, får du nu en ekstra chance.

Vi ser meget frem til at åbne, og i mellemtiden kan du følge med på Facebook eller på Instagram, hvor vi løbende introducerer værker fra særudstillingen. Vi ses snart.

Randers Kunstmuseum holder lukket fra torsdag 12. marts og foreløbig til og med mandag 8. juni 2020.
Det sker som følge af regeringens udmelding om, at alle offentlige indendørs kulturinstitutioner skal lukkes ned i en periode for at mindske spredning af coronavirus (COVID-19).

Vi følger myndighedernes anvisninger tæt og opdaterer løbende denne side.

Arrangementer

Lukningen af Randers Kunstmuseum betyder, at alle arrangementer, der skulle have fundet sted på museet i perioden 12. marts – 8. juni er aflyst.

Følgende arrangementer er aflyst:

• Cykelsmeden og kunsthistorikeren (19. marts, 2. april og 23. april)
  • Blomstermaleriet og O.D. Ottesen – Foredrag ved Morten la Cour (25. marts)
  • Undervisning i Randers Kunstmuseums Billedskole
  • Offentlig omvisning i "FLORA - mellem planter og mennesker" (12. april)
  • Kreativt værksted i påskeferien (12. april)
  • Vandring - Flora i kunsten og i den danske natur (14. april)
  • Børnenes herbarium - undervisningstilbud. Første modul på Randers Naturcenter samt andet modul på Randers Kunstmuseum, dog vil vi kontakte klasserne for evt. ny dato for andet modul, hvis vi får lov at genåbne museet 10. maj.
  • Kunstneren i naturen - Aften med Rune Bosse (29. april)

Vi undersøger muligheden for at gennemføre dem på et senere tidspunkt.