Randers Kunstmuseum åbner til pinsen

Det er med stor glæde, at Randers Kunstmuseum atter kan invitere gæster indenfor fra lørdag d. 30. maj.

Randers Kunstmuseum åbner igen

Efter næsten tre måneders nedlukning kan Randers Kunstmuseum igen åbne dørene for museets gæster, efter de seneste forhandlinger om en udvidelse af genåbningen af Danmark i fase 2 er faldet på plads.

Hos Randers Kunstmuseum udnytter vi derfor pinsen til vores genåbning, så gæster igen fra lørdag d. 30. maj klokken 10 kan komme forbi og nyde kunsten og omgivelserne.

”Vi glæder os inderligt over at kunne åbne igen og byde gæster velkommen lørdag. Indtil da arbejder vi for at skabe trygge og sikre rammer for alle vores gæster, så de kan koncentrere sig om at nyde museumsoplevelsen,” siger museumsdirektør Lise Jeppesen.

Nedlukningen har også betydet, at udstillingsperioden for den aktuelle udstilling ”FLORA - mellem planter og mennesker” forlænges til og med 16. august. Dermed bliver det muligt for endnu flere at nyde den anmelderroste udstilling hen over sommeren.

Pinsens åbningstider er lørdag 30. maj, søndag 31. maj og mandag 1. juni kl. 10-16. Lørdag den 30. maj kl. 11-15 er der ekstraordinært åbent i Kulturcaféen, så et museumsbesøg kan forenes med en god frokost eller kage og kaffe.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på museet igen. Som gæst er din sikkerhed helt afgørende og vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger. Vi har derfor indført en række tiltag, der gør et besøg på Randers Kunstmuseum sikkert og forsvarligt. Hjælp os med at hjælpe hinanden. Se retningslinjer i forbindelse med Covid-19