Nyerhvervelser 2018

Det er med stor glæde, at vi på Randers Kunstmuseum i 2018 har kunnet tilføje en række nye værker til museets samling. Læs mere om den her.

erhvervelser 2018

Som billedgalleriet nedenfor viser, spænder de nye erhvervelser bredt i både form, udtryk og tid. Vi ønsker som museum at udbygge samlingen med både ældre værker og samtidskunst, der perspektiverer væsentlige udviklingslinjer museets nuværende samling, forskning og udstillinger.
Man kan læse mere om nogle af nyerhvervelserne i vores magasin UDTRYK - både i det aktuelle nummer og det forrige. Find dem her.
Værkerne er erhvervet med støtte fra Ny Carlsbergfondet, Randers Kunstmuseums Erhvervsklub, Skagens Kunstmuseum, Søren Dahlgaard og private donorer. Tak for det!