Medlemskab af Randers Kunstmuseums Venneklub

Giv eller forny et medlemskab i julegave og få store kunstoplevelser i 2019.

gæster i udstilling

Vi har gjort det meget smartere at blive medlem af Randers Kunstmuseums Venneklub. Fremover køber og fornyr man sit medlemskort på vores hjemmeside (man kan sågar sætte den til at gøre det automatisk). Medlemskabet gælder for et år lige meget, hvornår i kalenderåret man køber det. Gå ikke glip af gratis entré, spændende arrangementer og særlige medlemsrabatter. Køb det lige her.
NB: Nuværende medlemmer af Venneklubben skal ligeledes forny deres kort på denne måde.

Vi oplever, at mange har problemer med den digitale tilmelding og betaling. Vi er selvfølgelig behjælpelige med råd og vejledning i museets reception, ligesom vi naturligvis står til rådighed telefonisk tirsdag til fredag kl. 10-16. Hvis man ønsker hjælp i museets reception, bedes man have adgang til sin mail - enten på sin telefon eller ved at medbringe mail og koden til denne.
Hvis man har forsøgt at oprette sig i systemet, må man også meget gerne medbringe den
kode, man har modtaget på sin mail.