Kulturhusdag 2020

ReMida nørder og omskaber værdiløse ting til kreative og fantasifulde udtryk

KULTURHUSDAG 2020: VI ELSKER NØRDER
7. marts kl. 10-16

Kulturhusets tre institutioner, Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum, byder indenfor til et overflødighedshorn af gode familieoplevelser. Her bydes på kreative sysler, musik, kunst, foredrag og fortællinger.

I Kulturhuset Randers er det cool at være nørd, og derfor er temaet for årets Kulturhusdag: Vi elsker nørder! Overalt i huset er nørderne i fokus.

Dagen skydes bogstaveligt talt i gang med et brag, når store-nørderne Kåre og Emil laver shows med fjollede forsøg og elegante eksplosioner. Vær også med, når ”fodbold-nørderne” fra Randers FC laver et farverigt kunstværk, mød de sære Kamliska-folk, oplev tromme-nørden Kalle fra Ramasjang for fuld udblæsning, vask frimærker som en nørdet filatelist og meget andet.

Alle aktiviteter er gratis, og der er plads efter først til mølle princippet.

Bliv klogere på Kulturhusdagen her

Se programmet her