Kulturhusdag 2017 - Lyst til leg

Kom og vær med til en festlig dag med kulturelle oplevelser og aktiviteter for hele familien! – Det er ganske gratis.

KULTURHUSDAG 2017 - LYST TIL LEG
Lørdag den 4. marts kl. 10-16

Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum er klar til leg med et væld af spændende oplevelser.

Se programmet her

Program for Randers Kunstmuseum

KREA-værksted i kunstsamlingen

Kl. 10-16

ReMida indtager Randers Kunstmuseums samling og med inspiration i museets kunstværker dykker vi ned i farven blå og laver hemmelige verdener på dåse ud af genbrugsmaterialer.

Omvisning for voksne: BEGÆR//LUST

Kl. 10.30-11

Få mere viden om udstillingen BEGÆR//LUST med værker af Christian Lemmerz & Jenny Holzer, som gentænker dødssynden begær. Udstillingen anbefales ikke til mindre børn.

Omvisning for børn: Dåser i kunsten

Kl. 11-11.15 og 13.30-13.45

Kom og hør sjove og hemmelige historier om museets kunstværker, når vi sætter fokus på dåser i kunsten. Bagefter kan du lave din egen hemmelige dåseverden i museets KREA-værksted lavet i samarbejde med ReMida.

Kunstworkshop med Bank & Rau

Kl. 11-15.00

Mød de professionelle kunstnere Bank & Rau og lad dig inspirere af deres store kunstværk "Connected Load". Sammen med kunstnerne finder vi symaskinerne frem og laver træuldsproppede kropsdele af genbrugstøj a la Bank & Rau.

Sted: Kulturhusets Grågård

Omvisning for børn: Dyk ned i farven blå

Kl. 11.15-12.00 og 14.15-14.30

Vi sykker ned i farven blå og går på jagt efter alskens blå farver og historier i kunsten. Kender du farven "vidunderblå"? Bagefter kan du dykke ned i farven blå i museets KREA-værksted lavet i samarbejde med ReMida.

Teater: De syv dødssynder i børnehøjde

Kl. 12.00-13.00

Mød personificeringen af Hovmod, Misundelse, Dovenskab, Frådseri, Vrede, Griskhed og Begær når teaterelever fra Kastali´a fortolker de syv dødssynder i særudstillingen BEGÆR//LUST. Det anbefales af børn er i følgeskab med voksne.

Omvisning for voksne: Kähler og keramikken

Kl. 15-15.30

Introduktion til kunstmuseets nyerhvervelse - den unikke krukke designet af keramikeren Herman A. Kähler og billedkunstneren H.A. Brendekilde.

Se programmet her