Koncert med elever fra talentlinjen på Randers Musikskole

Hvordan lyder værkerne på Randers Kunstmuseum, hvis de får toner, klange og lyd? Det spørgsmål kan du få svar på d. 3. februar kl. 14 på Randers Kunstmuseum.

Kom til spændende koncert med elever fra talentlinjen på både rytmisk og klassisk linje på Randers Musikskole.
Eleverne er en del af New Music Days, hvor de deltager i en kompostionsworkshop med fokus på at sætte lyd på kunsten. Eleverne har under vejledning fra komponisterne Mette Nielsen og Henrik Budde haft  mulighed for at gå på opdagelse i nye musikalske verdener, møde komponister og musikere, spille sammen og ikke mindst udforske nye musikalske og instrumentale udtryksformer, hvor de selv har prøvet kræfter som komponister. Nysgerrighed og leg er udgangspunktet, og det er eleverne selv, der skaber musikken.Eleverne og kunstnerisk leder Østen Mikal Ore har forud for koncerten besøgt museet, hvor de er blevet introduceret til den kunst, som de skal hjem og skabe musikalske værker til.

Koncerten bliver afslutningen og kulminationen på New Music Days: Et musikalsk samarbejde mellem Randers Kunstmuseum og Randers Musikskole arrangeret af Musik & Ungdom.
Her præsenteres musikken sammen med de kunstværker, som har inspireret, på Randers Kunstmuseum.
Koncerten er gratis, og alle er velkomne.

Læs mere om New Music Days