DIRTY GO CLAY BAND – for alle børn og voksne i Randers

Dirty Go Clay Band

Kunstnergruppen Dirty Go Clay Band indtager Østervold onsdag 5. og torsdag 6. august kl. 12-16, hvor monumentet "Den Jyske Hingst" står. De tre medlemmer af kunstnergruppen; Mette Maya Gregersen, Lea Nielsen og Louise Gaarmann vil skabe et stort fællesværk med heste i ler inspireret af "Den Jyske Hingst". Og alle må være med.

Eventet danner optakt til efterårets store særudstilling på Randers Kunstmuseum, "HELEN SCHOU", med ét af det 20. århundredes store kvindelige kunstneriske forbilleder, billedhuggeren Helen Schou (1905-2006). En kunstner, der har sat aftryk i dansk kunsthistorie, men særligt huskes for to monumentale bestillingsværker; rytterstatuen af Kong Christian X (1955) i Aarhus og "Den jyske Hingst" i Randers. De mange heste, der bliver til i løbet ugen, vil blive udstillet som del af et stort fællesværk i Kunstlaboratoriet på Randers Kunstmuseum i forbindelse med åbningen af udstillingen 26. september.

Eventet er gratis
Mødested: Østervold
Eventet er støttet af Eventsekretariatet, Randers Festuge samt Randers Tegl.