Corona / covid-19 – og Kulturhusdagen den 7. marts 2020

Kulturhusdag 2020

Corona / covid-19 – og Kulturhusdagen den 7. marts 2020

Her kan du se den aktuelle status på, hvordan Kulturhusdagen den 7. marts 2020 forløber i forhold til Corona-udbruddet.

KULTURHUSDAGEN gennemføres som planlagt – efter regeringens anvisninger.

På et pressemøde i dag opfordrede myndighederne arrangører til at skubbe eller aflyse store arrangementer, hvor der er mere 1.000 mennesker.

KULTURHUSDAGEN besøges af mange mennesker, men det er fordelt ud over seks timer og husets tre institutioner, Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum. Ingen af husets sale er normeret til mere end 349 personer. Derfor vil næsten alle arrangementer blive afviklet som planlagt.

Arrangementet med Randers FC på Randers Kunstmuseum er aflyst pga. superligaens corona-tiltag.

Vi følger selvfølgelig situationen nøje og holder os opdateret på myndighedernes anvisninger. Hvis anvisningerne skærpes vil vi naturligvis komme med en ny udmelding.

Vi opfordrer alle til at følge Sundhedsstyrelsens anvisninger om at forebygge smitte.
Se dem her.

Pas på hinanden og tag hensyn – og ha’ en god fornøjelse på Kulturhusdagen

Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum