NYT UDTRYK - Læs om den aktuelle udstilling og kommende arrangementer

Det aktuelle nummer af udstillingsmagasinet UDTRYK byder på en introduktion til den museets store nye udstilling LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsen, men fortæller også om oplevelser og arrangementer på Randers Kunstmuseum sensommeren og efteråret 2015

26. august 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Sensommerens og efterårets store udstilling på Randers Kunstmuseum byder på et markant og enestående gensyn med en af dansk kunsts mest banebrydende kunstnere - den danske maler Theodor Philipsen (1840-1920).

Med udstillingen vil museet belyse Philipsens kunstneriske betydning og dele den nye store viden om kunstneren, med de forhåbentlig mange gæster, der vil besøge udstillingen og opleve et meget fint udvalg af værker af Theodor Philipsen. Nogen for første gang, mens andre, som den anonyme samler, der i dette nummer af UDTRYK fortæller om sin passion for kunst, kan gense Philipsen med glæde.

Udstillingen ledsages af en række arrangementer. For helt unge kunstelskere er der mulighed for at eksperimentere med farver og sanser i FarveLAB eller komme på maleworkshop på Gudenåen. For det voksne publikum er der foredrag, musikalske indslag og omvisninger i udstillingen. Stor tak til de mange fonde, der med enestående velvillighed har støttet publikation, udstilling og formidling. Efteråret byder dog også på meget andet, herunder en serie torsdagsdialoger med fokus på Randers Rebeller og Marit Benthe Norheims Life-boats, der som ambassadører for Aarhus 2017 besøger Randers i september.

UDTRYK kan hentes i Kulturhuset eller læses digitalt på www.randerskunstmuseum.dk/UDTRYK

God fornøjelse
Lise Jeppesen, museumsdirektør