KULTURHUSDAG - Lørdag den 5. marts

Lørdag den 5. marts 2016 slår Randers Kunstmuseum og resten af Kulturhuset (Randers Bibliotek og Museum Østjylland) igen dørene op til Kulturhusdag med hverdagen i fest og farver som tema

Sebastian Klein besøger Kulturhuset den 5. marts

01. marts 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

I år får Kulturhuset blandt andet besøg af Sebastian Klein som kommer og fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner.

På kunstmuseet kan man denne dag deltage i en videoworkshop med Animationskolen fra Viborg, og hente inspiration i museets aktuelle udstilling HVERDAGSBILLEDER - videokunst i flere dimensioner. Man kan male sine egne postkort ud fra værker i museets samling, og komme med på omvisninger for både børn og voksne. Hvis man er til gys og spænding, kan man høre Henrik Kjærgaard-Jensen blande fantasi og virkelighed og skabe fortællinger med afsæt i Lars Bangs spændende og lidt uhyggelige udstilling ENCLAVE i kunstmuseets kunstlaboratorium.

Hvis man er kvinde mellem 18 og 100 år - kan man deltage i en Randers-udgave af kunstvideoen "I AM SO FUCKING HAPPY" af videokunstnerne Hanne Nielsen og Birgit Johnsen og blive del af et kunstværk.

For tider og fuldt program, se www.kulturhusdag.dk

Sæt allerede nu kryds ved Årets Kulturhusdag LØRDAG D. 5. MARTS 2016 fra kl. 10 - 16. Gratis entre.