Undervisningstilbud i LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsen

I anledning af udstillingen LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsens tilbydes undervisningsforløb til et bredt udvalgt af aldersgrupper med fokus på indskolingen, udskolingen og ungdomsuddannelserne

Undervisningsforløb LYSETS OG FARVENS MESTER

Til klasser i indskoling starter vi med en dialogbaseret omvisning i særudstillingen, og efterfølgende gør vi os praktiske erfaringer med impressionisternes nye farveteori, og hvad farver egentlig er for nogle størrelser med udgangspunkt i museets nyudviklede FarveLAB.

Vi tilbyder også undervisningsforløb til udskolingen og ungdomsuddannelserne, hvor vi fokuserer på de nye tendenser i den impressionistiske kunst. Vi starter forløbet med en dialogbaseret omvisning i museets særudstilling og slutter af med et udvalg af gruppebaserede øvelser.

Der kan bookes tid i hele udstillingsperioden 13. august 2016 til 8. januar 2017.

Booking

Book tid til en omvisning eller et workshopforløb på Randers Kunstmuseum på telefon 86 42 29 22 eller info@randerskunstmuseum.dk. Der kan bookes tid tirsdag til fredag 10-16.

Deltagelse er gratis for grundskolen og børnehaver i Randers.

Pris for øvrige grupper, herunder ungdomsuddannelser:
Omvisning: 500 kr.
Workshopforløb: 600 kr.

For nærmere information, kontakt museet

Inspiration - UDTRYK

Museets udstillingsmagasin UDTRYK fortæller om Theodor Philipsen og hans kunst. Det kan downloades gratis fra denne side eller afhentes i Kulturhuset