KUNST I UNDERVISNINGEN

At møde kunst i “virkeligheden” er en stor oplevelse. Hvert år lægger et stort antal skoleklasser vejen forbi Randers Kunstmuseum for at se på kunst og anvende museet som læringsrum

Randers Kunstmuseum tilbyder dialogbaseret undervisning, der tager udgangspunkt i museets faste samling (1800 til i dag) og i de enkelte særudstillinger. Museet vægtlægger varierede undervisningsformer og aktiv elevdeltagelse og har gode erfaringer med at lade mødet med, og samtalen om kunst være omdrejningspunkt for læring.
 
Se Tilbud i den aktuelle udstilling for at læse mere om undervisningstilbud og temaer. Museets magasin UDTRYK fortæller om de aktuelle udstillinger og kan rekvireres gratis som klassesæt eller læses digitalt. 

Pris

Omvisninger og undervisningsforløb er gratis for dagplejebørn, børnehavebørn og folkeskoleklasser fra Randers Kommune samt privatskoler i Randers Kommune. Flere gange om året udbyder museet særlige formidlingstilbud tilpasset forskellige aldersgrupper og uddannelsestrin.

Booking 

Omvisninger kan bookes tirsdag til fredag i tidsrummet 10-16 på 8642 2922 samt på mail info@randerskunstmuseum.dk.

Skoler og grupper bedes melde deres besøg før ankomst, således at besøg af flere klasser/grupper koordineres med henblik på give jer den mest optimale oplevelse. 

Til elever 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du:

  • har spørgsmål 
  • vil have vejledning ift. opgaver og eksaminer