Kommende undervisningstilbud

Læs om museets planlagte tilbud til skoler og andre undervisningsinstitutioner

Kom og oplev Randers Kunstmuseums farverige særudstilling 'IDEALER - Konkret kunst dengang og nu' som vi viser frem til 1. oktober 2017 

Farver, former, rytme og bevægelse var de vigtigste elementer når ’de konkrete’ abstrakte kunstnere i efterkrigstiden arbejdede med deres kunst – og så skulle kunsten samtidig også skabe åbenhed, lighed og fremgang! Efterkrigstidens konkrete kunst foregriber mange af samtidskunstens ideer; og omvendt belyser samtidskunstens måder at inddrage betragteren på, hvad det egentlig var, kunstnerne ville dengang. Tag klassen med og sammen går vi på opdagelse i den farverige udstilling med værker fra efterkrigstiden til i dag, hvor man også må både røre og sidde i nogle af kunstværkerne. 

Vi tilbyder målrettede dialogbaserede omvisninger i udstillingen, hvortil der også kan kobles en tegneworkshop. 

Med museet som et anderledes læringsrum får eleverne mulighed for, med nysgerrighed og refleksion, at arbejde med kunstens udtryksformer og tematiske nedslag. Alle forløb er afstemt efter relevante pædagogiske læreplanstemaer og er tilrettelagt, så de også kan tilpasses børn med særlige udfordringer og behov. 

Du kan læse mere om udstilling her: https://www.randerskunstmuseum.dk/udstillinger/aktuelt/ 

Varighed:

Dialogbaseret omvisning: 50 min.

Dialogbaseret omvisning + tegneworkshop: 1 1/2 time 

Læreplanstemaer:

Kulturelle udtryksformer og værdier 

Pris:

Gratis for grundskoler i Randers Kommune. 

Booking:

Booking skal ske via mail: info@randerskunstmuseum.dk eller pr. telefon: 86 42 29 22