Workshop for børn og unge

29. maj 2018

En smagsprøve på billedskolen
2. juni kl. 10-14

Få en kreativ forsmag på Randers Kunstmuseums kommende billedskole, når vi holder åben kunstworkshop for børn, unge og deres familier lørdag 2. juni kl. 10-14. Vi fordyber os i kunstens kreative univers sammen med billedskolens underviser Mette Boel.
Med udgangspunkt i museets samling vil vi kigge nærmere på væsener i kunsten og skabe fantasidyr, kroppe og figurer af forskellige materialer som papmache, grene, balloner, hønsenet, maling m.m.
Det er gratis at deltage i kunstworkshoppen, der foregår i containeren på Stemannsgade.

Mette Boel
Mette Boel (f. 1982) er dansk billedkunstner og uddannet fra henholdsvis Chelsea College of Art og Royal College of Art i London. Mette Boel arbejder med installation, print og skulptur. Udover sit kunstneriske virke er Mette Boel ekstern lektor på Chelsea College of Art og underviser på Billede og Medieskolen i Aarhus samt Randers Kunstmuseums Billedskole.

”Jeg glæder mig til på Billedskolen på Randers Kunstmuseum, at være med til at skabe et fælles eksperimentarium sammen med eleverne, hvor vi gennem praktiske øvelser, mødet med den originale kunst og eksperimenterende processer, får et legende og relevant kendskab til forskellige kunstformer, materialer og processer – og ikke mindst et sjovt og hyggeligt fællesskab omkring det at afprøve og tilegne sig kunstneriske teknikker og udtryk. ” (Mette Boel)