SIDSTE CHANCE for at opleve den anmelderoste udstilling ÅNDEHULLER - Finn Have

17. januar 2018 - Oprettet af Lise Jeppesen

SIDSTE CHANCE. Søndag den 21. januar lukker udstillingen ÅNDEHULLER Finn Have. Samme dag kl. 14 viser Finn Have selv rundt i udstillingen og fortæller om malerierne og sine rejser fra barndommens land Mors til grønne zoner i fjerne metropoler. Vi opfordrer alle til at tage afsted til en helt særligt oplevelse!

Om udstillingen skrev Lars Ole Knippel i Jyllands-Posten:

"Med respekt for stedets ånd leverer Finn Have med overbevisende koloristisk kraft og poetisk nerve en naturalistisk dokumentation form af 150 værker, hans hidtil største og mest ambitiøse projekt, som henter næring fra den nære natur omkring byerne, nemlig parker, haver, feriekolonier og skove. "

Mens Dorthe Washuus i Kristeligt Dagblad under overskriften "Åndehuller er paradisiske rum i storbyen" fordybede sig i Finn Haves projekt og i hans betragtninger om naturens tilstedeværelse i storbyerne.

Omvisningen er gratis efter betalt entré til særudstillingen.

Se mere på www.randerskunstmuseum.dk