Koncert/foredrag: Henrik Saxgren og Frans Bak & Sound Of North den 14. august 2018, kl. 19-21.

Randers Kunstmuseum inviterer til et unikt arrangement ULTIMA THULE - De sidste fangere i Thule, hvor Henrik Saxgrens poetiske og sanserige fotografier beriges med live-musik skabt af den anerkendte komponist og pianist Frans Bak med Josefine Cronholm og Live Johannsson - Frans Bak & Sound Of North.

19. juni 2018 - Oprettet af Lise Jeppesen

Arrangementet er blevet til i anledning af udstillingen ”ULTIMA THULE – Henrik Saxgren”, der åbner på Randers Kunstmuseum den 11. august og vises frem til 4. november 2018.

”Vores planet fryser havene til is, hvis det er det, den vil. Den lader stormene rase og kulden bide, hvis det er det, den vil. Kort sagt, vi er underlagt vores planet og naturen, så hvis vi vil have en plads på den, må vi indordne os.” Sådan skriver Henrik Saxgren om sit seneste fotografiske projekt ”Ultima Thule”, der viser den store grønlandske natur og det samspil, der opstår mellem jægerne og deres barske omgivelser. Til koncerten fortæller Saxgren om sine rejser til Thule og sine fotografier.

Læs mere her: https://www.randerskunstmuseum.dk/…/koncert-foredrag-ultim…/

Den smukke og sanserige udstilling vises på Randers Kunstmuseum fra 11. august 2018.

Tid: Tirsdag d. 14. august 2018, kl. 19-21
Sted: Store Sal, Kulturhuset i Randers