Indvielse af Randers Kunstmuseums Billedskole

Randers Kunstmuseum fejrer indvielsen af den nyetablerede Billedskole lørdag d. 18. august kl. 10-14 i det nyindrettede Kunstværksted på 2. sal i Kulturhuset (samme etage som Randers Kunstmuseum).

20. august 2018

Dagens program byder på velkomst ved Randers Kunstmuseum, officiel åbningstale ved Formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Louise Høeg, kunstworkshop ved billedkunstner Mette Boel, musik ved TEW Trio (Maiken Thorhauge, Peter Elmelund og Henriette Weis).
Derudover serveres der indvielseskage og forfriskninger.

Det bliver en dag, hvor vi hylder kreativiteten helt til skyerne, og vi håber, I har lyst til at komme og fejre indvielsen med os!
Denne dag er Billedskolen åben for ALLE interesserede.

Kunstværkstedet er designet af Rune Fjord Studio.
Du kan læse mere om Randers Kunstmuseums Billedskole her. Der er også stadig ganske få pladser tilbage på holdet for de ældste.