Hvad er det værd? Vurderingsdag på Randers Kunstmuseum den 17. januar kl. 15-18

Her vil vurderingseksperter fra Bruun-Rasmussens Kunstauktioner sætte pris på kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure, vin, mønter og frimærker

14. december 2017 - Oprettet af Lise Jeppesen

Vurderingsdagen er en enestående chance for at få stillet sin nysgerrighed og hvem ved, måske gemmer du på en skjult skat, der kan indbringe en mindre formue på auktion! Det er gratis og uforpligtende at få vurderet dine samlerobjekter med henblik på salg. Er din samling for omfattende til at tage med under armen, er du velkommen til at medbringe fotos eller lister.

Det er muligt at indlevere genstande til Bruun-Rasmussens kommende auktioner på vurderingsdagen. Hvis du er forhindret i at deltage, er du naturligvis altid velkommen til at besøge os i en af auktionhusets afdelinger i København og Aarhus eller benytte dig af deres onlinevurdering.

Vi glæder os til at se dig på Randers Kunstmuseum, Stemannsgade 2, 8900 Randers C den 17. januar kl. 15-18.

For yderligere information, kontakt venligst Peter Beck via e-mail: pb@bruun-rasmussen.dk eller Randers Kunstmuseum