Skulpturvandring i byens rum NB TUREN ER AFLYST PGA. DÅRLIGT VEJR

Har du lyst til at gå på opdagelse i kunsten? Så tag med Randers Kunstmuseum og museumsdirektør Lise Jeppesen på skulpturvandring i Randers by

05. september 2017 - Oprettet af Anne Sophie Lykke-Poulsen

Museumsdirektør Lise Jeppesen tager 6. september kl. 16 alle interesserede med på en spændende vandring i Randers by. Turen varer ca. 1,5 time og tager udgangspunkt i skulpturer i det offentlige rum. Randers er rig på kunst i det offentlige rum og nu får du muligheden for at få historierne bag.

Lise Jeppesen vil blandt andet lægge vejen forbi kunstinstallationen ”Eksempel By” (2016) af kunstnerduoen Allan Gabi, der består af Claus Egemose og Michael Mørk og ”Krukke” (1990) af Mogens Møller.

Vi mødes kl. 16 ved Kulturhusets indgang, Stemannsgade 2, hvorfra turen starter. Deltagelse er gratis.