Aktiviteter i påsken

Kom forbi Randers Kunstmuseum i påsken, hvor du blandt andet kan tage med på en offentlig omvisning i den aktuelle udstilling BEGÆR//LUST – Christian Lemmerz & Jenny Holzer.

04. april 2017 - Oprettet af Anne Sophie Lykke-Poulsen

I påsken inviterer vi til forskellige aktiviteter på museet – både for børn og voksne. Deltag i en påskestafet fra Øst til Vest, mal postkort, bliv kunstdetektiv og tag med på omvisning.

OFFENTLIG OMVISNING
Søndag 9. april kl. 14 og mandag 17. april kl. 14. kan du tage med på en offentlig omvisning i udstillingen BEGÆR//LUST – Christian Lemmerz & Jenny Holzer. Hør om udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER, om kunstnernes tanker bag de udstillede værker og dyk ned i begæret når det vises i dets yderste konsekvens.

Omvisningen tager cirka 45 minutter og er gratis efter betalt entré til særudstillingen. Omvisningen egner sig ikke til børn.

PÅSKESTAFET – DE SYV DØDSSYNDER
Som et tiltag, der skal opfordre til og hylde de besøgendes lyst til at opleve alle udstillinger i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER, lancerer de syv museer en påskestafet.
Rejs rundt i regionen og oplev HOVMOD på Skovgaard Museet, VREDE på Horsens Kunstmuseum, GRÅDIGHED på Holstebro Kunstmuseum, BEGÆR på Randers Kunstmuseum, MISUNDELSE i Skive, FRÅDSERI på Museet for Religiøs Kunst og DOVENSKAB på Glasmuseet Ebeltoft. Tag en selfie i hver udstilling og deltag i konkurrencen om en iPad. Alt hvad du skal gøre er at sende billederne fra de syv besøg til as@randerskunstmuseum.dk eller tagge det #desyvdødssynderpåskestafet på Instagram.

Hvis ikke du når at lægge vejen forbi alle udstillinger, kan du stadig deltage. For hver selfie du sender ind, får du et lod i udtrækningen. 28. april 2017 trækker museerne lod blandt de omrejsende museumsgæster.
Med konkurrencen håber museerne på endnu flere gæster, der lægger vejen forbi flere af udstillingerne i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER.

FAMILIEAKTIVITETER I PÅSKEN
Hvad farve har en ufo, kan en appelsin være blå og hvordan ser Niels Ebbesen ud i pink? I løbet af påskeferien er der aktiviteter for hele familien, hvor børn kan male postkort og hente inspiration fra museets flotte værker. Man kan også gå på detektivjagt i museets samling - ikke efter påskeæg, men efter hemmelige historier - og mon ikke påskeharen alligevel har været på besøg hos personalet?