PÅSKESTAFET - Og vinderen er ...

Som et tiltag, der skal opfordre til og hylde de besøgendes lyst til at opleve alle udstillinger i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER, lancerer de syv museer en påskestafet.

31. marts 2017 - Oprettet af Anne Sophie Lykke-Poulsen

OG VINDEREN ER...

Før påske lancerede de syv museer i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER en påskestafet. Et tiltag, der skulle opfordre til og hylde de besøgendes lyst til at rejse rundt i regionen for at opleve alle udstillingerne: HOVMOD på Skovgaard Museet, VREDE på Horsens Kunstmuseum, GRÅDIGHED på Holstebro Kunstmuseum, BEGÆR på Randers Kunstmuseum, FRÅSERI på Museet for Religiøs Kunst, MISUNDELSE i Skive og DOVENSKAB på Glasmuseet Ebeltoft. For at deltage i påskestafetten skulle man indsende en selfie fra de besøgte udstillinger.

Mange er rejst fra øst til vest for at opleve alle udstillinger og mange selfies er blevet taget. Der er nu trukket lod blandt de indsendte billeder og vinderen af DE SYV DØDSSYNDER PÅSKESTAFET og af en iPad er: Brian Olesen Krawiec, der med syv indsendte billeder har taget hele turen. Stort tillykke og godt gået.

PÅSKESTAFET

Rejs rundt i regionen og oplev HOVMOD på Skovgaard Museet, VREDE på Horsens Kunstmuseum, GRÅDIGHED på Holstebro Kunstmuseum, BEGÆR på Randers Kunstmuseum, MISUNDELSE i Skive, FRÅDSERI på Museet for Religiøs Kunst og DOVENSKAB på Glasmuseet Ebeltoft. Tag en selfie i hver udstilling og deltag i konkurrencen om en iPad. Alt hvad du skal gøre er at sende billederne fra de syv besøg til as@randerskunstmuseum.dk eller tagge det #desyvdødssynderpåskestafet på Instagram.

Hvis ikke du når at lægge vejen forbi alle udstillinger, kan du stadig deltage. For hver selfie du sender ind, får du et lod i udtrækningen.
28. april 2017 trækker museerne lod blandt de omrejsende museumsgæster. Med konkurrencen håber museerne på endnu flere gæster, der lægger vejen forbi flere af udstillingerne i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER.