Påskestafet - DE SYV DØDSSYNDER

Som et tiltag, der skal opfordre til og hylde de besøgendes lyst til at opleve alle udstillinger i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER, lancerer de syv museer en påskestafet.

31. marts 2017 - Oprettet af Anne Sophie Lykke-Poulsen

Rejs rundt i regionen og oplev HOVMOD på Skovgaard Museet, VREDE på Horsens Kunstmuseum, GRÅDIGHED på Holstebro Kunstmuseum, BEGÆR på Randers Kunstmuseum, MISUNDELSE i Skive, FRÅDSERI på Museet for Religiøs Kunst og DOVENSKAB på Glasmuseet Ebeltoft. Tag en selfie i hver udstilling og deltag i konkurrencen om en iPad. Alt hvad du skal gøre er at sende billederne fra de syv besøg til as@randerskunstmuseum.dk eller tagge det #desyvdødssynderpåskestafet på Instagram.

Hvis ikke du når at lægge vejen forbi alle udstillinger, kan du stadig deltage. For hver selfie du sender ind, får du et lod i udtrækningen.
28. april 2017 trækker museerne lod blandt de omrejsende museumsgæster. Med konkurrencen håber museerne på endnu flere gæster, der lægger vejen forbi flere af udstillingerne i udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER.