KAN FRIKADELLER VÆRE KUNST? Torsdagsdialog den 8. december kl. 15.

Kan frikadeller være kunst? Og hvad med svævende høns og mekaniske grise? Årets sidste torsdagsdialog mellem cykelsmeden og kunsthistorikeren vil byde på underholdning og utraditionel debat om kunst og ikke-kunst!

30. november 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Torsdag den 8. december kl. 15 debuterer kunstneren og idémand Kent Zahll i Randers Kunstmuseums Kunstlaboratorium. Der er store forventninger til projektet! Anledningen er årets sidste torsdagsdialog mellem cykelsmed Claus Ørsted og museumsdirektør Lise Jeppesen.

Kent Zahll er kendt for sine bevægelige skulpturer, konceptuelle værker og malerier, der både vises på censurerede udstillinger og i det offentlige rum. Det er dog første gang han vises på et kunstmuseum. Museumsdirektør Lise Jeppesen udtaler; ”Om alt hvad Kent kommer med er kunst, har jeg ikke taget stilling til, men jeg ser frem til udfordringen fra Claus og glæder mig meget. Det plejer at være overordentligt morsomt og udfordrende, så jeg er ret fortrøstningsfuld!” Som sædvanlig vil Ørsted udfordre ”kunstkenderens” smagsdommeri og intellektuelle fortolkninger!

BEMÆRK - DER ER BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL DIALOGEN, SÅ KOM I GOD TID. UDSTILLINGEN VISES ÅRET UD.

Udstillingen og dialogerne mellem cykelsmeden og kunsthistorikeren er del af serien RANDERS REBELLER. Over 4 torsdage har cykelsmed Claus Ørsted og museumsdirektør Lise Jeppesen sat fokus på mønsterbrydere, dadaister og originaler fra Randers fra J.V. Martin til Sven Dalsgaard. Er der en særlig tradition for kunstnerisk avantgarde i Randers?

Udstillingen i Kunstlaboratoriet vises frem til jul.

Der er fri entré

For mere information se, Randers Rebeller

For opklarende spørgsmål kontakt cykelsmed Claus Ørsted på 86 42 99 91 eller museumsdirektør Lise Jeppesen på 86 42 29 22, lj@randerskunstmuseum.dk