Augustinus Fonden støtter udstillingsprojektet De syv dødssynder med 350.000 kr.

Augustinus Fonden har givet tilsagn om støtte på 350.000 til udstillingsprojektet DE SYV DØDSSYNDER, som er Randers Kunstmuseums bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Her sætter syv forskellige kunstmuseer fokus på de syv middelalderlige dødssynder i ambitiøst udstillingssamarbejde

Christian Lemmerz: Eiszwillinge, 2015/16. Marmor. Foto: Anders Sune Berg

22. december 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Syv forskellige kunstmuseer i Region Midtjylland - Randers Kunstmuseum, Skovgaard Museet i Viborg, Holstebro Kunstmuseum, Horsens Kunstmuseum, Museet for Religiøs Kunst i Lemvig, Glasmuseet Ebeltoft og MUSE®UM i Skive – sætter i 2017 fokus på de syv middelalderlige dødssynder set fra et nutidigt perspektiv. Det sker gennem syv forskellige udstillinger, der kan opleves 4. februar – 28. maj 2017.

Randers Kunstmuseum sætter fokus på LYST og BEGÆR. Det sker gennem en udstilling af den legendariske amerikanske kunstner Jenny Holzer og den anerkendte dansk-tyske kunstner Christian Lemmerz.

Se www.aarhus2017.dk/da/de-syv-doedssynder for videre oplysninger.

Projekt DE SYV DØDSSYNDER er et af de største kunstprojekter under Aarhus/Europæisk Kulturhovedstad 2017. Det realiseres med støtte fra Aarhus 2017, Reformationspuljen, Augustinus Fonden samt en række øvrige bidragydere.