KURATOR FOR EN DAG - FARVEN RØD

Ny udstilling i serien Kurator for en dag sætter fokus på farven Rød. Gæstekurator er Inger Kaad

06. april 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Gæstekurator Inger Kaad fortæller om sin udstilling:

"Lige siden jeg var barn har farven rød draget mig. Min første erindring om rødt, som noget særligt for mig, var i 1982. Jeg var 6 år gammel og fik lov til at få et par højrøde Sanita-træsko, og så var min lykke gjort! Siden da har jeg altid omgivet mig med røde ting. Ikke alt skal være rødt, men der skal altid være den højrøde kontrast i mit liv.

Jeg er begejstret tilflytter til Randers, og arbejder som teamkoordinator for Team Oplevelse på Randers Bibliotek. Før dette arbejdede jeg knap 9 år som arrangementskoordinator på Værket. Mit hjerte brænder for kultur og kulturformidling samt alskens arrangementer inden for kunst og kultur. Jeg kommer fra Herning, men stiftede første gang bekendtskab med Randers, da jeg begyndte på Mellerup Efterskole i 1992. Efter en uddannelse som Cand. Mag i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab fra Aarhus Universitet fik jeg job som højskolelærer – også med fokus på kulturformidling, foredrag, arrangementer, kursusledelse m.m. Fra 2007 fik jeg job på Værket og flyttede efter et år som pendler her til. Det er en glæde, at kulturhuset nu er min daglige arbejdsplads, og det er en fornøjelse at få lov til at være kurator for en dag."

Vi glæder os til at se Jer, der er som altid fri entré til torsdagsdialogerne. For at læse mere om KURATOR FOR EN DAG, se www.randerskunstmuseum.dk