FARVE ATTACK - Kaos eller kunst. Deltag i de syv værker

Kaos eller kunst? Deltag i skabelsen af det store N. i RaNders når Kulturen inviterer til at kaste med vandballoner og maling mandag den 15. august kl. 14-17

15. august 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Et større antal hvide malerdragter, 10 stiger og over 500 vandballoner fyldt med maling i klare farver er ingredienserne når vi sammen skaber landets største actionpainting på Carøesgade ved Jens Otto Krags Plads. Om det bliver kaos eller kunst er usikkert, men det bliver helt sikkert farverigt.

Eventen forløber så længe lager haves og henvender sig til alle, voksne og børn! - Kom og kast!

Projektet er del af "De syv værker", et brandingprojekt for Randers Kommune. Arrangører: Randers Kunstmuseum, Cykelbørsen, Underværket, Bifrost og Randers Bibliotek. Med tak til Malerfirmaet Thage W Nielsen A/S

Læs mere om "De syv værker" på:

Idéoplæg: Actionpainting
Fra starten af det 20. århundrede har kunsten været under angreb af kunstnerne! De har kastet maling på deres billeder, overmalet gamle malerier i guldrammer, de har kørt rundt i malingen med motorcykler og banket søm i deres billeder. Målet var at gøre op med traditionerne og skabe nye former for kunst!. Når man laver actionpainting forvandler man nemlig en aggressiv handling til noget kreativt – til nye billeder, ofte med inddragelse af hele kroppen.