EFTERÅRSFERIE-HYGGE for børn og voksne

Efterårsferien byder på farveeksperimenter for børn og en offentlig omvisning i den anmelderoste udstilling LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsen

14. oktober 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Kom og eksperimenter med farver og lys i museets FarveLAB og få viden om, hvad farver egentlig er for en størrelse. Vi finder malingen frem og maler på køer inspireret af Theodor Philipsen - Danmarks førende komaler. Vi afholder kreativt værksted for børn i forbindelse med udstillingen 'LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsen' og BørneKultur Ugen. Værkestedet FarveLAB er åbent og bemandet 16., 18. og 20. oktober kl. 12-15. Børn: Fri entré. Voksne: Entré til udstillingen LYSETS OG FARVENS MESTER - Theodor Philipsen.

Søndag den 23. oktober kl. 14 er der offentlig omvisning i særudstillingen LYSETS OG FARVENS MESTER – Theodor Philipsen. Gratis efter betalt entré til udstillingen.

God ferie