DØDSSYNDER PÅ MENUEN Hverdagens syndere inviteres på kulinariske oplevelser og debatskabende festtaler

Randers Kunstmuseum og Hotel Randers den 25. februar 2017

Hieronymus Bosch (ca. 1450-1516): De syv dødssynder/The Seven Deadly Sins, ca. 1480. Madrid, Prado. Olie på træpanel/Oil on panel, 120 x 150 cm. © 2016. Museo Nacional del Prado © Foto: MNP / Scala, Florence

25. januar 2017 - Oprettet af Lise Jeppesen

Under en fireretters menu bydes på syv indslag om hovmod, griskhed, begær, misundelse, frådseri, vrede og dovenskab. Nogle af synderne indgår i aftenens menu, mens andre er til diskussion. Er de syv dødssynder stadig syndige? Og kan vi udpege nye synder anno 2017? Forskerne sidder med til bords og vil klirre på glasset med oplæg som tilbehør. Middagen foregår i det stemningsfulde Hotel Randers fra 1856. Aftenens værtinde er Tine Eibye der vil guide os igennem syv indslag.

Foredragene er gratis, men deltagelse fordrer betalt menu incl. velkomstdrink, fire
retter, vinmenu, kaffe og sødt for 850 kr.

Griskhed: Lektor i filosofi Anders Moe Rasmussen

Misundelse: Lektor i Kunsthistorie Mette Volf

Hovmod: Forfatter og lektor i kognitiv neurovidenskab Mikkel Wallentin

Begær: Professor i Sexologi Christian Graugaard

Vrede: Religionshistoriker Marie Vejrup Nielsen

Dovenskab: Professor i statskundskab Michael Bang Pedersen

Burlesquedanseren Scarlet Blixen står for aftenens sidste indslag

Arrangementet er realiseret med støtte fra Randers Folkeuniversitet.

Billetter købes gennem Randers Kunstmuseums reception. Telefon 86 42 29 22 / info@randerskunstmuseum.dk. Senest bestilling 20. februar 2017.