300 SKOLEELEVER MALER PÅ VANDET

Så har vi skudt vores undervisningsprojekt MAL PÅ VANDET i gang i samarbejde med Randers Naturcenter

14. september 2016 - Oprettet af Lise Jeppesen

Over 300 skoleelever fra Randers er i de kommende uger ude og tegne og male på og ved Gudenåen sammen med kunstner Aage Arbjerg. Projektet er arrangeret i anledning af museets udstilling LYSETS OG FARVENS MESTER med værker af den danske impressionist Theodor Philipsen. Målet er male lyset og atmosfæren som de impressionistiske malere gjorde det. Undervisningsforløbet er bygget op over et besøg på udstillingen, en introduktion til farveteori i museets FarveLAB realiseret med støtte fra LUND Fonden, og tre timers værksted ved Gudenåen hvor der lærer om malerteknik og friluftsmaleri på den sjove måde lige midt i noget af Danmarks allersmukkeste natur. Forløbet har været fuldt booket siden sommerferien. Det er del af museets vision om at underbygge skolebørns møde med kunst. Meningen er at tilbyde læring på flere måder og i nye læringsrum.