DET SKER

Se oversigt over kommende arrangementer, foredrag, udstillinger, værksteder og meget mere

10. februar - 29. juli
HAITI - ERIK A. FRANDSEN
Udstillingen tager afsæt i rejseskildringer af Erik A. Frandsen, der blev skabt under og efter rejser til det caribiske Haiti i 2016 og 2018. 
Entré

5. maj til 19. august 2018
STEDETS FARVE - AAGE ARBJERG  
Billedkunstneren Aage Arbjerg (f. 1948) fylder i 2018 70 år. Det markerer Randers Kunstmuseum med en mindre retrospektiv udstilling i Kunstlaboratoriet, STEDETS FARVE, hvor der særligt fokuseres på Aage Arbjergs rejseskildringer og på hans koloristiske bestræbelser på at indfange stedets farve. Der vises udvalgte akvareller, tegninger og malerier fra 1973 til i dag.
Fri entré

19. maj - 9. september
HAMMERSHØI OG DANSK KUNST. ORDRUPGAARD 100 ÅR. EN DIALOG 
En række hovedværker fra Ordrupgaards samling af dansk kunst fra 1850-1910 vises sammen med hovedværker fra Randers Kunstmuseums samling.
Entré

30. juni til 11. august 
Tirsdag – fredag kl. 10 – 16. Lørdag kl. 10 – 15. 
SOMMERSJOV I KULTURHUSET
Endelig fri fra skole og masser af tid. Brug den i Kulturhuset og gå på opdagelse på Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek. Det er efterhånden blevet en tradition, at Kulturhuset disker op med sommeraktiviteter for store og små. I år er ingen undtagelse, så lad sommeren og alle dens aktiviteter komme over dig.
Aktiviteterne er gratis og for børn fra 4 år. 

29. juli kl. 14
OFFENTLIG OMVISNING
Offentlig omvisning i "HAITI - Erik A. Frandsen".
Gratis efter betalt entré

14. august kl. 19-21
ULTIMA THULE - De sidste fangere i Thule
Randers Kunstmuseum inviterer til et unikt arrangement i anledning af udstillingen ”ULTIMA THULE – Henrik Saxgren”, hvor de poetiske og sanserige fotografier af den randersfødte fotograf beriges med live-musik skabt af den anerkendte komponist og pianist Frans Bak med Josefine Cronholm og Live Johannsson - Frans Bak & Sound Of North.

Tid: Tirsdag d. 14. august 2018, kl. 19-21
Sted: Store Sal, Kulturhuset i Randers
Entré: 150 kr.
Billet: Billetsalg via Billetto.