Arrangementer
18. april til 26. juli 2015
SOMMERFUGLESAKSEN – Maj-Britt Boa


Hvad er en erindring? Hvordan bliver en hændelse til en erindring? Og hvilke erindringer skabes vores livshistorier egentlig af? Det er blot nogle af de eksistentielle spørgsmål, vi sætter fokus på, når Randers Kunstmuseum slår dørene op til udstillingen SOMMERFUGLESAKSEN med værker af den danske kunstner Maj-Britt Boa (f. 1963). Udstillingens centrale omdrejningspunk er en stor installation bygget op over tre rum, som tager udgangspunkt i en barndomserindring.

Entré

Billede

Onsdag 3. juni kl. 19
KUNSTNERDIALOG MED MAJ-BRITT BOA

Entré: 50 kr., Randers Kunstmuseums Venner: Fri entré.

Søndag 7. juni kl. 14
OFFENTLIG OMVISNING: KVINDELIGE KUNSTNERE

På denne utraditionelle vandring gennem kunstens historie vil museumsdirektør Lise Jeppesen udelukkende fokusere på kvindelige kunstnere i museets samling.

Fri entré

Onsdag 10. juni kl. 18-20
CROQUIS

Randers Kunstmuseum inviterer til croquis i guldalderen. Med en underviser ser vi på kroppens linjer og former og introduceres til croquisens teknikker.

Pris: 50 kr. 

Søndag 28. juni kl. 14
OFFENTLIG OMVISNING I SÆRUDSTILLINGEN


Gratis efter betalt entré

30. juni til 2. juli kl. 10-13, fernisering 3. juli kl. 14
SOMMERSKOLE FOR BØRN OG BEDSTEFORÆLDRE

Er du mellem 7 og 14 år og har du lyst til at gå på opdagelse i kunsten sammen med dine bedsteforældre?

I uge 27 holder Randers Kunstmuseum sommerskole, hvor vi sammen med børn og deres bedsteforældre dykker ned i særudstillingen SOMMERFUGLESAKSEN - Maj-Britt Boa. Vi fordyber os i kunsten og laver vores egen udstilling i museets kunstlaboratorium.

Med inspiration i særudstillingen arbejder vi med installationskunst; farve, materiale, billede, lyd og med barndomserindringen som tema. Hvad er en erindring og hvordan kan den visualiseres?
Fredag 3. juni kl. 14 inviterer vi til fernisering.
Kunstneren vil være til stede en af dagene.

Materialegebyr: 150 kr. pr. barn. Medbring madpakke.

Tilmelding nødvendig på 86 42 29 22 eller as@randerskunstmuseum.dk. Der er plads til 15 børn.

30. juni til 9. august
SOMMERSJOV 2015

Oplev Kulturhuset i din sommerferie og tag på rejse i minderne – ferieminderne! Vi sender dig og din familie på en spændende rejse tilbage i tiden. Her får I lov at genoplive ferieminder, samtidig med I skaber nye erindringer. Fortællinger fra fortiden blander sig med oplevelser i nuet. Kort sagt: Nye udfordringer venter både dig, din familie og din hukommelse! Arr. Randers Kunstmuseum, Randers Bibliotek og Museum Østjylland. For børn og barnlige sjæle fra 4 år og op.

GratisSidst opdateret: 22.05.2015
E-mail til redaktør: Anne Sophie Lykke-PoulsenEt indblik i hverdagen på Randers Kunstmuseum

Programmet "Mennesker & Mosefund" har besøgt Randers Kunstmuseum for at give TV2OJ´s seere et indblik i hverdagen på museet. Programmet blev sendt på TV2OJ 10. september kl. 22.30, men kan også ses her: "Mennesker & Mosefund" besøger Randers Kunstmuseum

Sommerskole

I uge 27 inviteres børn i alderen 7-14 år og deres bedsteforældre på sommerskole. Læs mere under arrangementer

Billede

 

 

Randers Kunstmuseum · Stemannsgade 2 · 8900 Randers C · Tlf.: 86 42 29 22 · info@randerskunstmuseum.dk · tirsdag – søndag 10 – 16 og onsdag 10 - 20